Reviews


4 stars after 564 reviews
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. 4/11/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima eten... 4/6/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! Alleen een later geleverd dan was afgesproken 😏 4/4/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig altijd. 4/3/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas dit keer viel het tegen. Veel te laat bezorgd, en zeer slechte communicatie. Eten was veel te gehaast klaar gemaakt, "kaassaus" van mijn penne was heel erg korrelig, lijkt dat het niet goed gesmolten was. Niet lekker. De pizza was wel goed/lekker alleen anders dan normaal. 3/30/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik haal omdat de afhaalplek een warme Italiaanse plek is, je waant je net als in Italië, heerlijk gevoel. 3/29/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd duurde langer dan de beloofde bezorgtijd. De pizza was eerder lauw dan warm, maar de smaak was zoals altijd, goed! 3/29/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelmenu werkt op mobiel niet optimaal, maar de pasta is heerlijk en de bezorger was prima op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super! Netjes op tijd en geweldig lekker! 3/14/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Genoten van mijn verse pizza en pasta 3/9/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd smullen 3/8/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was heel snel, prima! De tiramisu was niet zo lekker, wat lange vingers onderin en niet de echte tiramisu die ik gewend ben. Het bakje was moeilijk leeg te krijgen. De pizza was ok, kan kwalitatief beter, de uien waren iets te donker. De knoflooksaus was heerlijk. Fijn dat ik cash kon betalen. Volgende keer bestel ik een andere pizza en hoop dat deze perfect is. De tiramisu zal ik niet weer bestellen. 3/7/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima eten, jammer dat ik pannacotta kreeg i.p.v. chocoladeijs. 3/2/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten volgen klopt vaak niet ,net zoals de aangegeven bezorgtijd. 2/29/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wow die tagliatelle met zalm😍 2/26/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza’s hoor alleen de bezorger kon geen klok kijken, onze pizza’s werden al om 16:15 bezorgd i.p.v. 17:30 uur 😳 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er misten ingrediënten waar we extra voor hebben betaald. Champions rauw in de calzone gedaan. 20 min extra moeten wachten. Smaak was voor de rest prima maar het proces van werken klopte niet, terwijl de prijs hoog is This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk! weer heerlijk gegeten! 2/23/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pico bello! 2/22/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Chapeau voor de bezorger. Deze man is altijd zo vriendelijk. 2/20/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op zondag besteld 17.35 eten werd om 19.20 pas bezorgd veder is het eten heerlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers, goed warm en super lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste van Zoetermeer en omstreken 2/16/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1.5uur moeten wachten voor levering 2/15/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is zoals elke keer fantastisch. Moesten wel wat langer wachten maar kan bijna niet anders op Valentijnsdag. Helaas was ons toetje nog bevroren dat was wel jammer. Weerhoudt me niet van nog een keer bestellen. 2/15/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! 2/14/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd.Lekker eten,goed warm.Ik ben altijd dik tevreden met Iltrullo 2/12/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Piza waren lauw/bijne koud Dat zijn wij niet gewend van Il Trullo. Jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was zoals altijd erg lekker. Alleen bezorgen duur het heel lang ! 2/7/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na al die jaren bestellen zijn de bezorging tijden nog steeds dramatisch. 1,5 uur is bijna het standaard. Maar eten altijd lekker. Als die bezorgtijden een keer zouden veranderen zou ik hier veel vaker bestellen. Mvg Jordy 2/7/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren lauw en behoorlijk afgekoeld. Verder lastig via het systeem de extra toppings te bestellen. ( bestel 1x extra ui.krijg 3 pizza’s met ui) 2/6/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Was 3 kwartier later dan dat ze zeiden en de pizza was helemaal koud toen die aankwam , verder ben ik daar heel vaak geweest en altijd tevreden geweest alleen de laatste keer met bezorgen was heel slecht! 2/5/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima pizza’s, vriendelijke bezorger. Helaas werden de pizza’s pas na 1,5 uur bezorgd. 2/3/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, tijdige bezorging. Als we pizza bestellen dan doen we dat hier, echte aanrader! 2/2/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim uur moeten wachten . Pizza was prima 2/2/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer uitstekend van smaak en erg snel bezorgd. Complimenten voor de vriendelijke bezorger . Wat een gezellige man! Hoop dat hij lang blijft bij jullie 2/1/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aardige personeel, lekker eten. Alleen bestel ruim van te voren ivm lange bezorgtijd 1/29/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer lekker 1/24/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaliter hou ik er niet van om een pizza te bestellen omdat ik ze allemaal zwaar onder de maat qua smaak en hoeveelheid beleg vind, maar bij jullie vind ik dė,e pizza's van goede kwaliteit. Échte Italiaanse pizza's, rijkelijk belegd en geen aangebrande bodem zoals ik ooit eens bij anderen heb besteld. Bedankt, jullie hebben er nu twee vaste klanten bij. Tot de volgende keer! 1/23/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's. As usual. 1/22/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/20/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren heerlijk 1/19/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza en de tiramisu heerlijk. 1/19/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgd: het was weer voortreffelijk 1/19/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duurde erg lang. Er zaten champignons terwijl die er niet in horen 🤢 Maar verder was.weer heerlijk. 1/16/2024
Il Trullo 4 stars after 564 reviews
Il Trullo