Reviews


4 stars after 178 reviews
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 11/28/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de gegevens in de app kloppen totaal niet met de werkelijkheid. er staat bezorgd....en dan duurt het nog 25min voor er daadwerkelijk geleverd wordt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hebben bijna 2 uur op een pizza gewacht. We moesten naar een concert dus dat was balen.Toen ik de zaak belde gaven ze aan dat de site automatisch rekent en dus niet up to date is op drukkere dagen. De pizza was nl al bezorgd op de site maar toen duurde het nog een uur! De pizza was bijna 17 euro en naar mijn carpaccio moest ik zoeken... 11/26/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is vaak heel koud bezorg tijd duurt te lang en veel te zout en vraag je grote bak krijg je een kleine zeer slecht geworden was zo goed 11/25/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2 pizza’s gehaald en een kip lasagne. De pizza waren goed maar de lasagne viel tegen. Harde en dikke laag kaas erop. Kan gebeuren, normaal altijd goede kwaliteit bij jullie! 11/24/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke carbonara 11/24/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza kapsalon maar 30min later geleverd dan op de il trullo website aangegeven, ik kom hier al jaren maar duurde echt veel te lang dit keer 16.35 besteld, 17.45 gekregen 11/24/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was erg druk, waardoor we ruim 2,5 uur op onze bestelling hebben gewacht. Los daarvan was het eten heerlijk en de porties royaal. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na de bestellint te hebben gedaan gaf de website aan dat onze bestelling ongeveer 40 minuten zou duren. Na ruim een uur toch maar even gebeld en kreeg te horen dat ze het druk hadden en dat het wat langer duurde. Na bijna twee uur was de status van onze bestelling veranderd naar 'bezorgd' maar niemand nog aan de deur gezien. Na ruim twee uur en tien minuten werd het geleverd. Jammer dat het zo lang duurde en dat de status op de website niet de juiste informatie geeft. Het eten was overigens zeer goed en ook nog goed warm/heet. Dat maakte weer een hoop goed..... 11/15/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s en pasta zalm mogen ontvangen van een leuke vriendelijke bezorger Senna. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was onwijs druk waardoor ik erg lang heb moeten wachten. Het eten is echt fantastisch ik kan niet anders zeggen. Echt zo heerlijk!! 11/11/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was top vandaag!! Gratis pizza gehad omdat er eerder een foutje was gemaakt, top!! Goed opgelost, netjes en erg lekker! @luuk, thanks! 11/11/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza erg lauw en op een paar plekken koud 11/9/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal erg tevreden, kreeg nu de verkeerde pizza thuis....met ansjovis!! Dat is wat anders dan Quattro fromaggio!! Jammer 11/9/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super kwaliteit en uitstekende bezorging, keurig op tijd! Simpelweg een 10!!! 11/4/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza kwam 45 minuten later dan aangegeven op de website. 11/3/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks het verzoek voor een snelle levering kwam de bestelling ruim een half uur later dan de afgesproken tijd. 11/2/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect eten en bezorging op tijd! Dit was niet de laatste keer dat we bij Il Trillo bestelden! 11/1/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat was het weer Héérlijk! Lekker warm zeer smakelijk en véél, aardige bezorger! Zeker tot een volgende keer! 11/1/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza 10/31/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb duidelijk aangegeven dat ik geen champignons op mijn pizza wilde. Zaten er echter gewoon op 10/27/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/26/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was erg zout. Bodem niet volledig haar en daardoor slap. 10/20/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker 10/17/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker en gebracht door een hele vriendelijk bezorger! 10/13/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker. Alles goed, warm en deze keer in een half uur bezorgd! Stuk sneller dan normaal. Bedankt! 10/12/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en snelle bezorging 10/12/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijke website met heerlijk pizza’s en ook nog eens snel geleverd. Helemaal top! 10/11/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima pizza, ca. 1 uur te laat bezorgd zonder bericht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd 10/6/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit 10/5/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pasta was bijna verbrand niet te vreten 10/5/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd, super kwaliteit! Altijd goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit en lekker vers 9/28/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza zou iets na 19.00 bezorgd worden. Dit werd rond 20.00 uur. Volgens website was de pizza al om 19.30 bezorgd. Dit klopte dus niet. Voor de zekerheid ook maar even gebeld. Uiteindelijk kwam de pizza. Deze was lauw. Zelf nog even in de oven opgewarmd. Normaal heel tevreden, maar gisteren viel het erg tegen. 9/26/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed en vers bereid. Top! 9/21/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 9/19/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd binnen de beloofde tijd, heerlijke verse pasta. Tiramisu is ook heerlijk vers! Bestel hier al jaren en is altijd goed geweest, echt een dikke aanrader! thnx guys weer heerlijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs waren weer heerlijk! Ook alle bijgerechten waren goed. Alles goed warm bezorgd. 9/17/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed eten en op tijd bezorgd! 9/13/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/12/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza !! De beste van Zoetermeer 9/7/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was minder dan gewend. Pizza was koud en de tiramisu veel te doorweekt. Zonde.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te laat bezorgd, 2x moeten nabellend. De pizza heb ik niet meer kunnen eten, omdat ik alweer de deur uit moest. Pizza was ook verbrand en het vocht droop eruit. De pizza is zo de prullenbak ingegaan. Zonde van het geld..... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er werd aangegeven dat mijn bestelling er binnen drie kwartier zou zijn maar dit duurde anderhalf uur... Erg jammer. Eten was wel lekker. 9/3/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vroeger was het eten altijd echt goed…. Paar keer al minder gehad nu zonde 9/2/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2022
Il Trullo 4 stars after 178 reviews
Il Trullo