Reviews


4 stars after 646 reviews
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Verwarrend dat we geen bevestiging van de bestelling hadden ontvangen en blijkbaar was de pizza niet plat vervoerd, alle kaas was van de pizza afgelopen. 7/19/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en ik ga zeker nog een keer bestellen! 7/16/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, en het eten was weer heerlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker, bestelling was bijna klaar op het door ons gevraagde tijdstip! Vriendelijk personeel 😁 7/12/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De uien in/op de lasagna waren verbrand: ze waren zelfs helemaal zwart. Erg jammer. De rest was prima 7/11/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd prima 7/10/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen al heel lang bij Il Trullo. Ik vind het zeer kwalijk dat de patat pizza voor dezelfde prijs in formaat bijna is gehalveerd tov voorheen. Daarnaast was de patat erop rauw. Zonde dit. 7/5/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/4/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizzeria van Zoetermeer. Bestel hier al meer dan 10 jaar. Heerlijke pizza's en broodjes. En op afgesproken tijd bezorgd. Mijn kinderen uit Voorschoten komen hier speciaal heen voor hun pizza. 7/2/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/1/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
pizza was teveel afgekoeld en de bruchetta's lagen als een zooitje in de doos, alles los This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
wederom ondanks verzoek olijven op de pizza. lezen jullie de opmerkingen wel??? vraag me af waarom ik het nog vraag.... jammer!!! 6/28/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste pizzeria in Zoetermeer en waarschijnlijk in de omgeving. Van en door de Italiaanse eigenaar, voormalig chef in Italië. Dit zijn echt de echte Italiaanse pizza's. En zelfs op een drukke voetbalbond wanneer het Nederlands elftal speelt en half NL laat thuis bezorgen, werd onze bestelling keurig precies op tijd bezorgd! Buon appetito! 6/26/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top 6/25/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb veel betere pizza’s gegeten bij jullie. Deze waren niet best. Smaak vond ik tegenvallen en de bodem was erg slap. 6/24/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Altijd zeer tevreden geweest met de bolognese pizza… maar deze keer … ik kan geen 0 Sterren geven… maar wat slecht is de kwaliteit nu… ik denk dat een diepvries pizza beter is… op de doos lagen pluisjes en ook op mijn pizza en stukjes aluminium folie… de hele avond heb ik enorm last van maagzuur gehad en ik heb daar nooit geen last van. Ik bestel hier nooit meer dat is een ding wat zeker is This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Om eerlijk te zijn. De pizza’s van il trullo zijn niet meer wat het vroeger is geweest. We missen de lekkere knapperige houtskool smaak in de bodem en ook missen we de lekkere mozzarella wat standaard op een echte Italiaanse pizza hoort te zitten. Nu zat er veel te veel belegen kaas op, wat de smaak van de pizza een stuk minder lekker maakte. Helaas een teleurstelling! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/22/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er wordt veel teveel tomatensaus gebruikt 6/21/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Een van de pizza’s die was afgeleverd was niet de pizza die ik had besteld 6/20/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg bedankt voor de snelle bezorging! 😊 6/17/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was vanwege drukte NL elftal iets later, logisch. Ik werd keurig gebeld dat er wat vertraging was. Het allerbelangrijkste; de pizza's waren heerlijk en aardige bezorging. Aanrader! 6/17/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima,zoals altijd! 6/17/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten werd pas na 2 uur bezorgd 😡😡😡 paar keer gebeld steeds een andere smoes erg jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was 45 minuten te laat, jammer dat je dat niet kan zien op de site. Uiteraard weer heerlijk. Bezorger vriendelijk en website prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb weer heerlijk gegeten,Alles prima niks te klagen.Fijn zo doorgaan 6/14/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had gevraagd om geen ham door de maaltijd te doen en deze zat er wel doorheen en nog behoorlijk veel ook. Graag de opmerkingen van klanten goed lezen 6/14/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Te laat met bezorgen. Lasagna was niet heel warm, terwijl dat altijd wel zo is. Portie carpaccio was niet zo groot als anders. 6/8/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer goed en lekker. Je proeft de echte Italiaan. 6/7/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammergenoeg was mijn pizza koud en lag de hele topping aan een kant, alsof de bezorger de pizzadoos onder z'n armen had gedragen, jammer 6/6/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel al jaren bij jullie helaas de pizza moest ik echt zoeken naar de kip shoarma. En ik bestel nooit een toetje dacht bestel ik is een keer zijn de lange vingers bevroren. Zeer zeer jammer. Dus volgende keer beter! 6/5/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
wederom zaten er weer olijven op de pizza ondanks mijn verzoek!!!!! 6/4/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Man wat heb ik weer genoten van een overheerlijke lasagna con polo! Ongeëvenaard! 6/1/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker eten, ons favoriete tentje wanneer we geen zin hebben om te koken! 5/25/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten kwam ruim een uur te laat en ook nog de verkeerde pizza's. Dit was dus eenmalig helaas. 5/25/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer zalig ! zo als gewoonlijk! Altijd vriendelijke bezorgers, kwamen zelfs de salade nog nabrengen. Super! 5/23/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Al een aantal jaar bestellen wij hier maar de laatste drie bestellingen waren niet goed. Eerst koudere pizza's, daarna extra kaas op de verkeerde pizza op een quatro formaggi en gisteren waren de pizza's echt te zout. Jammer dus voor ons even geen Iltrullo meer... 5/21/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2024
Il Trullo 4 stars after 645 reviews
Il Trullo