Reviews


5 stars after 105 reviews
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit 8/8/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer was het een stuk minder dan de vorige keer. Dat was een beetje jammer. 8/8/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een verassing onze eerste bestelling bij Il Trullo!! Ten eerste is de keuze enorm!!! Ik had een pizza met allemaal verse ingredienten, Héérlijk! mijn man had een pasta Héérlijk! we hadden een gemengde salade met stukken kip Héérlijk! en tot slot hadden we meloen met ham Héérlijk! Ook de gene die het kwam bezorgen was een zeer nette en vriendelijke jonge man. Kortom, dit was onze eerste bestelling, maar zeker niet onze laatste. 8/8/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd goed. Soms een beetje laat met bezorgen. Maar vandaag mooi op tijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 8/5/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima zoals gewoonlijk 8/2/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer fantastico, grazie mille! 8/1/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza tonijn was een beetje kaal belegd. Smaak was verder goed. Bezorging was 20 minuten eerder dan aangegeven. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Beste kwaliteit pizza & pasta in Zoetermeer, echter 90 min wachten op een bestelling wel aan de lange kant 7/29/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was een aardige vrolijke jongeman, pizza was KOUD, hoe kan dit! We hebben dit keer niet lekker gegeten. Prijs/kwalieit klopte totaal niet! 7/28/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 7/27/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Nu meerdere keren besteld en het eten is en blijft top! 7/27/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk gegeten! 7/26/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza en de tiramisu waren heerlijk. 7/25/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en snel geleverd! 7/25/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie hebben altijd heerlijk eten ,alleen de wachttijden zijn altijd erg lang. We hopen dat jullie hier in gaan verbeteren . We weten dat onze gerechten altijd wat langere bereiding nodig hebben. Maar ruim 1.5 uur is wel heel veel. Maar het eten was weer heerlijk. 7/25/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en eigenlijk te veel dus morgen heb ik nog een lekker spagetti carbonara This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/19/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed 7/16/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed! 7/14/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza Pirata op! Pittig met verse pepertjes! En tiramisu na! Was weer smullen! 7/13/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7 pizza's binnen een half uur bezorgd en ze waren heerlijk en goed warm, dus: ***** This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima :) Alles top in orde. Goeie porties. Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger. 7/9/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en snel gebracht Vriendelijke bezorger 7/2/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles is top 6/29/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas nu de laatste keer geweest dat we hier besteld hebben. Heerlijke gerechten, maar bezorgen duurt iedere keer meer dan een uur (bij melding binnen 45 minuten), met als diepte punt zojuist 2 uur (!!!). Niet te doen. Erg jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten alleen had ik bij allebei de pasta’s extra garnalen besteld bij 1 wel gekregen en de ander niet wel voor beiden betaald.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had mijn bestelling om half 6 geplaatst en verzocht om het zsm te bezorgen, het zou rond half 7 bezorgd worden maar om half acht hadden we nog niets. Gebeld met il trullo en gevraagd waar onze bestelling bleef. Nou helaas kwam alles door de drukte maar het zou binnen een kwartier gebracht worden 🤨 6/25/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde 2x zo lang als aangegeven: 1,5+ uur in plaats van de aangegeven 45 minuten. En €1,60 meerprijs voor 6 stukjes ananas is wel een beetje mager. 6/25/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
binnen 20 minuten geleverd! met gratis fles wijn 6/22/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was meer dan prima. Heel lekker. De bezorgtijd daarintegen duurde zeer lang. Half 6 besteld en kregen het eten om 8 uur. Dat is naar mijn idee belachelijk maargoed de vorige keer was het er wel binnen 3 kwartier! 6/20/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Super eten, bezorging echt super slecht. Top tent maar daarom moeten ze wel echt meer bezorgers inhuren hoor This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 1715 besteld, om 1923 nog geen eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger, heerlijke pizza, met kipshoarma erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de entrecote erg taai. Verder prima. 6/17/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat het zo lang duurde en dat de functie van de status niet werkt zoals het hoort. Punt van verbetering 6/14/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smakelijke maaltijden van goede kwaliteit! 6/14/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk, bedankt voor de wijn 6/13/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde even…….. maar begrijp ook waarom het is gewoon mega lekker!!!! Echte aanrader!!!!!! 6/7/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was heerlijk 6/7/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/6/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke pizza's This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2022
Il Trullo 5 stars after 105 reviews
Il Trullo