Reviews


4 stars after 646 reviews
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
eten was goed.Jammer fat er alleen weer niet naar de extra info wordt gekeken. Geen olijven op de pizza en wat zit er weeeeer op olijven 5/20/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd snel én goed bezorgd. Heerlijk eten! 5/16/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op de afgesproken tijd een heerlijke pizza ontvangen👍 5/13/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten, vooral der la bruschetta This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd correcte bezorging en prima op tijd! Uitstekende kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
uitstekende pizza's !!👍👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jeetje wat een slechte bezorging; Vet liep er al af tijdens bezorging; Heb bezorger ook op aan gesproken; Raar dit maar echt een dikke tien min; zo anders als normaal 5/11/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!!! 5/9/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas speciaal gevraagd om penne bolognese ipv spaghetti, maar toch spaghetti gekregen. Zoonlief was niet blij. Ook lastig als je besteld tussen 17:30/17:45 en het komt om 17:15 terwijl je net thuis komt. Maar goed, beter te vroeg dan te laat. Ook miste de saus bij de patat die erbij zou zitten volgens de site. 5/1/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze bestelling die ik heb gedaan duurt erg lang 4/30/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
SUPER lekker weer. Broodje voor herhaling vatbaar, Pizza ook lekker maar worden steeds duurder helaas 4/26/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 4/25/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitsrekend 4/25/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch! Van te voren een grote bestelling geplaatst en kwamen precies op tijd en heet aan! 4/24/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd 4/22/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. 4/11/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima eten... 4/6/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! Alleen een later geleverd dan was afgesproken 😏 4/4/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig altijd. 4/3/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas dit keer viel het tegen. Veel te laat bezorgd, en zeer slechte communicatie. Eten was veel te gehaast klaar gemaakt, "kaassaus" van mijn penne was heel erg korrelig, lijkt dat het niet goed gesmolten was. Niet lekker. De pizza was wel goed/lekker alleen anders dan normaal. 3/30/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik haal omdat de afhaalplek een warme Italiaanse plek is, je waant je net als in Italië, heerlijk gevoel. 3/29/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd duurde langer dan de beloofde bezorgtijd. De pizza was eerder lauw dan warm, maar de smaak was zoals altijd, goed! 3/29/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelmenu werkt op mobiel niet optimaal, maar de pasta is heerlijk en de bezorger was prima op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super! Netjes op tijd en geweldig lekker! 3/14/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Genoten van mijn verse pizza en pasta 3/9/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd smullen 3/8/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was heel snel, prima! De tiramisu was niet zo lekker, wat lange vingers onderin en niet de echte tiramisu die ik gewend ben. Het bakje was moeilijk leeg te krijgen. De pizza was ok, kan kwalitatief beter, de uien waren iets te donker. De knoflooksaus was heerlijk. Fijn dat ik cash kon betalen. Volgende keer bestel ik een andere pizza en hoop dat deze perfect is. De tiramisu zal ik niet weer bestellen. 3/7/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima eten, jammer dat ik pannacotta kreeg i.p.v. chocoladeijs. 3/2/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten volgen klopt vaak niet ,net zoals de aangegeven bezorgtijd. 2/29/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wow die tagliatelle met zalm😍 2/26/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza’s hoor alleen de bezorger kon geen klok kijken, onze pizza’s werden al om 16:15 bezorgd i.p.v. 17:30 uur 😳 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er misten ingrediënten waar we extra voor hebben betaald. Champions rauw in de calzone gedaan. 20 min extra moeten wachten. Smaak was voor de rest prima maar het proces van werken klopte niet, terwijl de prijs hoog is This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk! weer heerlijk gegeten! 2/23/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pico bello! 2/22/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Chapeau voor de bezorger. Deze man is altijd zo vriendelijk. 2/20/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op zondag besteld 17.35 eten werd om 19.20 pas bezorgd veder is het eten heerlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers, goed warm en super lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste van Zoetermeer en omstreken 2/16/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1.5uur moeten wachten voor levering 2/15/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is zoals elke keer fantastisch. Moesten wel wat langer wachten maar kan bijna niet anders op Valentijnsdag. Helaas was ons toetje nog bevroren dat was wel jammer. Weerhoudt me niet van nog een keer bestellen. 2/15/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! 2/14/2024
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd.Lekker eten,goed warm.Ik ben altijd dik tevreden met Iltrullo 2/12/2024
Il Trullo 4 stars after 645 reviews
Il Trullo