Reviews


4 stars after 72 reviews
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een pizza pirata besteld en er zat wederom geen knoflooksauce bij en ondanks de extra gehakt welke ik had betaald zat er weinig op. Na mijn melding is dit direct opgepakt en gecorrigeerd ik kreeg binnen 15 min een nieuwe pizza met veel gehakt en 2 saucen dus uitstekend en heel professioneel opgepakt. De bezorger wilde hierdoor in eerste instantie geen fooi accepteren... heel integer jong ventje ik heb daar veel respect voor bij de 2e keer gaf ik/accepteerde hij de fooi. Slecht begin maar goede afloop. 4/25/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten en service altijd. Alleen deze keer viel de zalmcarpaccio tegen; erg 'waterig', waarschijnlijk uit de vriezer. 4/22/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Calzone-pizza was aangebrand. 4/21/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 4/19/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's waren erg lekker!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De bestelling viel voor het eerst tegen. Online betalen werkte niet, daarom gekozen voor contant betalen. De bezorger was daar niet op voorbereid en had geen wisselgeld bij zich. Moest daardoor 2x rijden. Vervolgens klopte de ingrediënten van onze bestelling niet. De salami, het lekkerste de pizza, zat er niet op. Wel zaten er grote stukken paprika op, want er dan weer niet op hoorde. Jammer. 4/14/2022
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat het 1 1/2 geduurt heeft en hierover moest nabellen waar de bestelling blijft 4/14/2022
Il Trullo 4 stars after 72 reviews
Il Trullo