Reviews


4 stars after 603 reviews
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken ben ik heel tevreden over Il trullo. Dit keer helaas niet. Ik moest 36 minuten langer wachten dan dat jullie site aangaf. Toen ik belde om te vragen naar de status hoorde ik "hij is onderweg, kan echt ieder moment voor je deur staan." Toen duurde het nog ruim 11 minuten. Maar ik woon 1.7 km van jullie vandaan...Al met al 1 uur en 20 minuten gewacht. Pizza was eigenlijk amper lauw, de patat was ook koud. Patat was wel lekker. De pizza vond ik veel te karig belegd en de helft is niet opgegeten. Nee, dit kan wel veel beter. Ik stel me ergens op in en als de doorgegeven info dan niet klopt is dat vervelend. Ik lig immers ziek op bed :). Jullie kunnen beter! Ik heb het zelf ervaren. 12/14/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de pizza lauw. Hij zou nog lekkerder zijn als deze warm binnen komt. 12/13/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 minpuntje het eten had teveel zout 12/11/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede service van de bezorger. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te laat en koud eten was gewoon vies en smirig 12/7/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 12/7/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
S morgens om 11.00 besteld voor Russen 17.45 en 18.00 pizza's kwamen om 18.22 . Op se site stond dat ze al bezorgd waren pizza's waren lekker 12/5/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is er achteruitgegaan na een nieuwe eigey 12/1/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/27/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/25/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vooral Pizza occhio di bue, uitmuntend. Zoals altijd bij pizza wel veel dorst de rest van de avond. 11/21/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Delivery time expected: 45 minutes. Actual delivery time: 90 minutes! 11/20/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Rond 1810u bestelling gedaan, welke na ong.45min bezorgd zou worden. Bestelling werd echter pas om 1945u.bezorgd. Was ook al wat afgekoeld, maar kan door het weer komen? Kortom, viel beetje tegen 11/20/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles klopt toppers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza's waren lauw, de rest was wel goed warm. Smaakte allemaal wel goed weer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten werd een half uur na afgesproken tijd bezorgd. Het eten was weer erg lekker! 11/18/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke pizza. Snel gebracht. Website makkelijk en overzichtelijk. Uitstekend. 11/16/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch eten en authentiek Italiaans eten, met name de spaghetti met peper, knoflook en zout…zoayhet hoort !!!! 11/14/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk en goed heet ook. Voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, snelle bezorging. 11/11/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was om 16.45 uur gedaan met verwachte bezorgtijd 17.30 uur, dit werd 18.45 uur, vier keer gebeld waar de bezorger bleef, elke keer een andere uitleg. Erg teleurstellend. Het eten was wel zeer goed, wij hadden pasta's besteld. 11/8/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heel lekkere pizza's. 11/7/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer een heerlijke pizza!!! Bestel nooit meer ergens anders! 11/6/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza kwam pas na 2,5 uur . Eten was wel oké maar niet top. 11/4/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren lekker. Wel jammer dat de opmerking bij de bestelling niet is gelezen. Ik had namelijk calzone zonder champignons besteld. Helaas zaten er champignons in 11/4/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s op tijd bezorgd, niets op aan te merken!! Ga zo door! 11/4/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, zoals altijd. Top. 11/2/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bezorging goed en optijd, smaakt lekker, website kan beter 11/1/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele taaie pizza bodem met flauwe vegetarische topping. Zou vandaag de dag, met zoveel meer aanbod van kruiden, niet meer hoeven. Geen aanrader 11/1/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed warm bezorgd ! 10/28/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekkere pizza's! 10/24/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/21/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een grote bak pasta besteld die zat niet vol met saus maar een bak vol met vet sluit deze tent ben er goed ziek van geweest 10/19/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Track and trace is betrouwbaar. Het menu is wat onoverzichtelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd HEERLIJK 10/11/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
17:00 besteld kon 17:45 ophalen na telefoontje. Uiteindelijk 18:45 ons eten meegenomen. Pasta’s waren heerlijk maar de wachttijden zijn abnormaal en zeer slecht gemanaged. Hopelijk doet men hier iets aan door de website tijden correct weer te geven zodat klanten zelf beslissen of ze 1,5 uur willen wachten want men houd de klanten zo voor de gek. Men neemt alles maar aan terwijl er geen capaciteit is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stabiele kwaliteit, snelle levering, vriendelijke mensen 10/7/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza's waren heerlijk. Wel bijna 45 minuten later dus pizza's waren helaas lauw..... 10/6/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke authentieke pizza! 10/6/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Omdat iltrullo gewoon het lekkerst is PUNT 10/3/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb 2 uur gewacht op mn eten, waardoor ik geen tijd meer had om te eten. Heb in de tussentijd 2x gebeld en heb 2x het zelfde antwoord te horen gekregen met "hij is net al onderweg maar vervolgens duurt het nogsteeds een uur na het bellen. Jammer dat het zo gelopen is 10/3/2023
Il Trullo De Wattstraat 5C 079 593 8080
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling kwam ruim een uur later dan de tijd die op de wedsite aan was gegeven. De extra bestelde en betaalde champignons in de pasta ontbraken. Smaak vam het eten was prima maar door het lange wachten was de lol er wel af. Jammer! 10/3/2023
Il Trullo 4 stars after 602 reviews
Il Trullo